DaKiCa_* = ADMIN =
Omiljena pesma : Fly To Your Heart Broj poruka : 241 Datum upisa : 23.04.2009 Lokacija : Beogard
| Naslov: Odgovorite na pitanje pre nego sto odete sa foruma! Sre Apr 29, 2009 2:31 am | |
| Za sta ste glasali?...recite nam! | |
|
Tea Gost
| Naslov: Re: Odgovorite na pitanje pre nego sto odete sa foruma! Sub Maj 02, 2009 6:29 am | |
| Ne mogu da glasam! Imate malo smajlija! Regovacu se kasnije! |
|
DaKiCa_* = ADMIN =
Omiljena pesma : Fly To Your Heart Broj poruka : 241 Datum upisa : 23.04.2009 Lokacija : Beogard
| Naslov: Re: Odgovorite na pitanje pre nego sto odete sa foruma! Sub Maj 02, 2009 6:31 am | |
| ok.....ali nisu samo smajliji na forumu.evo dodacu nove.... | |
|
Nessie_C Gost
| |
DaKiCa_* = ADMIN =
| Naslov: Re: Odgovorite na pitanje pre nego sto odete sa foruma! Sre Jun 10, 2009 10:47 am | |
| pa ok Luna...nema veze... ali ovaoj forum nije samo o njoj i ti ne moras pisati u temama za nju...ali ok! nema veze! | |
|
sladja Gost
| Naslov: Re: Odgovorite na pitanje pre nego sto odete sa foruma! Sre Jun 17, 2009 10:20 am | |
| Mrzi me..hehe..zezam se..sad cu se reg! |
|
DaKiCa_* = ADMIN =
| Naslov: Re: Odgovorite na pitanje pre nego sto odete sa foruma! Sub Jul 11, 2009 6:42 am | |
| hvala...aktivirala sam te....poseti forum nekad... | |
|
Smiley Gost
| Naslov: Re: Odgovorite na pitanje pre nego sto odete sa foruma! Uto Jun 14, 2011 11:00 am | |
| Prvi razlog je to sto su postovi pisani 2009,a sad je 2011 i cini mi se da vise niko nije redovan, drugi rzlog je to sto bih volela da reklamiram forum ali je 6o posta previse zbog prvog razloga navedengo gore (ako niko nije redovan,kako da sakupim toliko postova) i treca stvar je to sto nema dela o Photoshopu (bar radovi ili narucivanje) Ali ipak ako neko ovde (admin,bilo ko) potvrdi da dolaze na forum i admini otvore temu za narucivanja i radove...REGISTROVACU SE )))))))))) |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Odgovorite na pitanje pre nego sto odete sa foruma! | |
| |
|